Bel ons op 06-22136136

Het aanbod van Accountantswerk

  • Denkt u dat het beter kan?
  • Mist u persoonlijk contact?
  • Verbaast u zich achteraf over de factuur?

Als u denkt dat het beter kan, dan is dat vaak ook zo. Onderneem! Bij Accountantswerk heeft u direct contact met uw accountant en kunt u gerust even bellen of binnenlopen.

Ons aanbod: flexibele controller voor het MKB bedrijf:

Accountantswerk als flexibele controller voor uw MKB bedrijf. Geeft uw boekhouder niet thuis? Haal financiële en fiscale kennis en ervaring in huis. Zorg voor grip op uw onderneming. Zorg voor actueel inzicht en ondersteuning bij het nemen van beslissingen. Ondersteuning op gebied van werkkapitaal, financiering, investeringen, belastingen, juridische structuur etc. Het uurtarief voor de accountant bedraagt € 80 en voor de assistent accountant € 50 (bedragen exclusief omzetbelasting). Wij komen u ondersteunen wanneer u dat wilt en wanneer u dat uit komt. Wij kunnen een vast schema afspreken maar enkel op afroep is ook uitstekend.

Ons aanbod: Vaste prijs voor uw eenmanszaak, VOF  of BV.

Uw jaarwerk, aangiften en administratie goed geregeld en voorzien van gedegen advies.

Wij werken zoveel mogelijk met een vast jaarbudget zodat u weet waar u aan toe bent. Met in het budget voldoende ruimte voor vragen en contact. Afhankelijk van uw wensen in maand- of kwartaaltermijnen te berekenen.

U wilt zekerheid dat uw administratie en belastingaangiften kloppen. U wilt een sparringpartner voor uw plannen, vragen en zorgen. De kosten zijn helder en u betaalt alleen voor toegevoegde waarde.

U stapt niet zomaar over naar een andere accountant of boekhouder. Het is veel gedoe en vaak is sprake van een jarenlange vertrouwensrelatie. Bij een overstap ontzorgen wij u daarom zoveel mogelijk.

 

Scroll naar boven