Veel gestelde vragen

 • Hoe vast is de vaste prijs of krijg ik straks bij ieder contact alsnog een factuur?

  Eerlijk zakendoen is voor mij een belangrijk goed. Afspraak is afspraak. Indien werkzaamheden niet in het budget vallen, krijgt u daarvan zo veel mogelijk voorafgaand aan de werkzaamheden bericht.

 • Hoe weet u of ik goed ben?

  Ik ben registeraccountant met 19 jaar MKB ervaring (grotendeels in functie als relatiebeheerder/accountant) en brede fiscale kennis (belastingaccountant). Ieder jaar volg ik verplichte bijscholing en mijn beroepsgroep NBA toetst of mijn kantoor aan de daar aan te stellen eisen voldoet.

 • Is een klein kantoor niet kwetsbaar?

  De wisseling van relatiebeheerder bij een groter kantoor staat in de top drie van ergernissen. Gezien de omvang van ons kantoor zal dat u bij ons niet overkomen. Met ons team streven we naar een goede bereikbaarheid van ons kantoor. Accountantswerk heeft een waarnemingsovereenkomst geregeld met een collega accountant. Met deze waarnemend accountant vindt periodiek overleg en intervisie plaats

 • Is er wel een klik?

  Dat vind ik ook belangrijk. Kom eerst kennismaken.

Accountantswerk
Folgeralaan 27
9207 AH Drachten
Telefoon: 0512 729 085
Kvk: 50142747