Wij zijn Accountantswerk drachten

Ik, Robert Hoekstra, ben sinds 1999 werkzaam als accountant in het MKB in Drachten en directe omgeving, in eerste instantie in loondienst en sinds 2010 als zelfstandige. In 2010 heb ik Accountantswerk opgericht om een eigen invulling te kunnen geven aan mijn beroep. Door mijn ervaring als zelfstandige heb ik in de praktijk de nodige kennis op kunnen doen over het ondernemerschap, die ik graag met u deel.

Als ondernemer vind ik het belangrijk om een goede relaties te onderhouden en ben ik lid van verschillende organisaties, waardoor ik de beschikking heb over een sterk en breed netwerk.

Accountantswerk is een professionele organisatie met een klein team. Wij volgen met regelmaat bijscholing en opleiding om onze vakkennis op peil te houden. Wij houden van een professionele en praktische aanpak, waarover zoveel mogelijk vooraf wordt nagedacht.

 

Delen wij een visie?

In de flow werk ik accuraat en bereik ik voor u de beste resultaten. Daarom verwacht ik van mijn klanten een actieve houding waardoor ik in de flow kan blijven.

Waar Accountantswerk voor staat:

 • pro actief werken
 • eerlijk zaken doen
 • persoonlijk en rechtstreeks contact
 • meedenken en vooruitkijken
 • Objectief in plaats van aannames
 • hoge reactiesnelheid
Waar Accountantswerk voor staat
 • hoge reactiesnelheid
 • meer er uit halen, ook belastingtechnisch
 • onvermoeibaar
 • vast contactpersoon
 • persoonlijk en laagdrempelig contact
 • meedenken en vooruitkijken

Veel gestelde vragen

 • Hoe vast is de vaste prijs of krijg ik straks bij ieder contact alsnog een factuur?

  Eerlijk zakendoen is voor mij een belangrijk goed. Afspraak is afspraak. Indien werkzaamheden niet in het budget vallen, krijgt u daarvan zo veel mogelijk voorafgaand aan de werkzaamheden bericht.

 • Hoe weet u of ik goed ben?

  Ik ben registeraccountant met 19 jaar MKB ervaring (grotendeels in functie als relatiebeheerder/accountant) en brede fiscale kennis (belastingaccountant). Ieder jaar volg ik verplichte bijscholing en mijn beroepsgroep NBA toetst of mijn kantoor aan de daar aan te stellen eisen voldoet.

 • Is een klein kantoor niet kwetsbaar?

  De wisseling van relatiebeheerder bij een groter kantoor staat in de top drie van ergernissen. Gezien de omvang van ons kantoor zal dat u bij ons niet overkomen. Met ons team streven we naar een goede bereikbaarheid van ons kantoor. Accountantswerk heeft een waarnemingsovereenkomst geregeld met een collega accountant. Met deze waarnemend accountant vindt periodiek overleg en intervisie plaats

 • Is er wel een klik?

  Dat vind ik ook belangrijk. Kom eerst kennismaken.

Robert Hoekstra

Aan de Hanzehogeschool in Groningen studeerde ik Accountancy. Na afronding van deze studie volgde een jaar werken en reizen in Australië. Van 1999 tot 2010 werkte ik bij drie verschillende accountantskantoren in Drachten, telkens met name voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Drachten/Noord Nederland. Gelijktijdig volgde ik in deeltijd de opleiding tot registeraccountant aan de universiteit in Groningen. Bij het klantcontact begon het steeds meer te kriebelen en met de accountantstitel in de broekzak en een ruime werkervaring begon ik vervolgens in 2010 mijn eigen bedrijf Accountantswerk. In 2013 heb ik de opleiding tot belastingadviseur gevolgd als welkome aanvulling op de veelal in de praktijk opgedane fiscale kennis. Met veel plezier ondersteun ik de ondernemer in Drachten en directe omgeving met mijn kennis, ervaring en inzet.

Als gezonde tegenhanger van het kantoorwerk ben ik graag buiten actief met windsurfen, fietsen, hardlopen en wandelen. Daarnaast ben ik actief in de muziek met het semi akoestische duo Blowing Away.

Neem contact met me op:

Telefoon: 0512 729 085
info@Accountantswerk.nl

Tom Koster

Assistent Accountant

Ik ben Tom Koster uit Deinum. Bij Accountantswerk voer ik verschillende werkzaamheden uit; ik stel aangiften op, ondersteun bij het opstellen van de jaarrekeningen en houd me bezig met aanverwante zaken, zoals het beantwoorden van vragen over belastingen.

Lees meer

Jeanette van der Velde

Office Manager

Mijn naam is Jeanette van der Velde uit Drachten, geboren en getogen in Leeuwarden. Mijn taken zijn o.a. het verzorgen van administraties, fungeren als aanspreekpunt, facilitaire ondersteuning.

Lees meer
Accountantswerk
Folgeralaan 27
9207 AH Drachten
Telefoon: 0512 729 085
info@Accountantswerk.nl